Соби и Апартмани
room

Хотелот Нар карактеристички најубаво означен со 33 соби и апартмани со големи ходници и луксузна околина.
Наштите соби и апартмани се проектирани и опремени за да ги исполнат високите очекувања и потреби на денешните модерени бизнисмени и туристички патници целосно опремени со:

  • Кабловска телевизија
  • Брз безжичен интернет
  • Поединечно контролиран клима уред
  • Фен
  • 24 собна послуга