Εστιατόριο
Αφεθείτε στη δελεαστική κουζίνα και ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου εστιατόριου.
Που καλύπτουν τις ανάγκες των απαιτητικών πελατών και επισκεπτών αναψυχής, το μενού έχει σχεδιαστεί για να δώσει ικανοποιητική εμπειρία συνδυάζοντας εξαιρετική ποικιλία, δροσερή γεύση και άψογη εξυπηρέτηση σε ένα μοντέρνο και παραδοσιακό περιβάλλον, που είναι εξοπλισμένα με τζάκι, μπαρ, καλωδιακή τηλεόραση καθώς και ζωντανή ψυχαγωγία.
Ώρες: 07:00-24:00 (Δευτ. - Παρα.)
           07:00-01:00 (Σάβ. - Κυρ.)
Γάμοι
Ξενοδοχείο NAR νέο καθορίζει τις προσδοκίες σας για την τέλεια ημέρα του γάμου, βοηθώντας σας να δημιουργ. μια μοναδική προσωπική ακόμη μαγική εμπειρία για τον εαυτό σας και τους καλεσμ. του γάμου σας.
Αξιόλογο δωμάτιο είναι μια αντανάκλαση του γοητεία περασμένων εποχών καθιστώντας το εντυπωσιακό σκηνικό για τη δεξίωση του γάμου σας. Χαλαρώστε στο πολυτελές περιβάλλον σε μία σουίτα νεόνυμφων μας τη νύχτα του γάμου σας και να απολαύσετε το όμορφο περιβάλλον.
Τα μενού μας συνδυάζεται τέλεια με μια λίστα με τις προτεινόμενες Macedonian Κρασιά, το έθιμο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Έχουμε δεσμευτεί να διασφα. ότι η ημέρα του γάμου σας θα είναι ευτυχισμένος και ρομαντικό.
Συνεδριάσεις
Όταν όλες οι λεπτομέρειες πρέπει να είναι τέλεια, μπορείτε να υπολογίζετε στις προηγμένες εγκαταστάσεις μας και τους επαγγελματίες συνάντηση εμπειρογνωμόνων για να παραδώσει μια παραγωγική και επιτυχή έκβαση.
Αν χρειάζεστε ένα κομψό και επαγγελματική θέση στην ΠΓΔΜ για την επόμενη συνάντησή σας, μπορείτε να έρθετε στο ξενοδοχείο Ναρ.
Έχουμε τις τιμές και τα πακέτα που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας.