Ресторан Нар

Ресторанот на хотел Нар нуди мени со широк спектар на домашни и меѓународни кујни дополнет со широк асортиман на пијалоци вклучувајќи го и единственото црвено винo од визбата на Хотел Нар.

Опис на хотелот

Хотел Нар се наоѓа на 5 минути од центарот на Гевгелија, Македонија и приближно 3 км далеку од Грчката граница

Хотел Нар е познат по неговата спокојна околина, модерни и квалитетни услуги. Во хотелот пристојуваат бизнисмени, групи или индивидуални патници и туристи.

Хотелот има 33 климатизирани соби вклучувајќи 14 апартмани со француски кревети, 4 двокреветни соби, 9 трокреветни апартмани со 3 франциски кревети опремени со Single Bed. Сите соби се опремени со телефонска линија, сателитска и кабловска телевизија, брз бежичен интернет, 24 часа собна услуга.

Низа на различни активности, одмор се достапни за посетителите да уживаат. Како помошна масажа, третирајќи сетилни задоволства,ароматични масла како лаванда, ylang-ylang и јасмин, кои се користат од нашите специјално обучени масажа терапевти за ослободување од стрес на телото и за оживување уморни мускули.